Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Verras je geliefde met een ontbijtje

Moederdag, Vaderdag ,Valentijnsdag, Kerst, Pasen of zomaar een dag. Er is altijd wel een reden om een heerlijk ontbijt te maken of een ontbijt te bestellen voor je geliefde. Wat de reden ook is, er zijn dingen die je absoluut niet moet vergeten voor een gezellig en lekker ontbijt.

Versiering

Ga je voor ontbijt op bed of toch gezellig met zijn allen aan tafel? Een leuke opmaak kan niet gemist worden. Aan tafel kan een fleurig tafelkleed je het gevoel geven van een echt speciaal ontbijt. Zet er een bos bloemen op in combinatie met je mooiste servies en de perfecte ontbijttafel is klaar. Lekker in bed heeft al een ontspannen sfeer van zichzelf. Voor iets meer opfleuring, kies voor een klein bloemenvaasje (met bloemetje) bovenop je mooiste dienblad. Dan voelt je geliefde zich helemaal speciaal. Tip: Is het nog donker ‘s morgens? Steek dan een kaarsje aan op tafel of je nachtkastje.

De inhoud van het ontbijt

Of je nou aan tafel zit of in bed ligt, de inhoud van je ontbijtje is nog veel belangrijker dan de versiering. Kook of bak een lekker eitje, verwarm broodjes in de oven, pers jus d’orange, snij stukjes fruit en serveer dit alles met heerlijke zoete en hartige soorten beleg. Dit kan je natuurlijk allemaal zelf klaarmaken of je bestelt en laat het ontbijt bezorgen. Wel net zo makkelijk!

https://www.ontbijt.nl/ontbijt-op-bed/