Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Verhuizen met een bakwagen

Je bent een langere tijd op zoek geweest naar een passende nieuwe woning, maar dat viel niet mee. Het tweede kind is op komst en het huidige appartement is gewoon te klein zeker met de uitbreiding van het gezin. De wens was om een woning te vinden met een redelijk grote tuin in een gezellige wijk. Na maanden lang zoeken is er dan eindelijk het huis gevonden dat precies voldoet aan de eisen. Dan moet er wel verhuisd worden en dat is nog een hele opgave.

J hebt natuurlijk de keuze om een verhuisbedrijf in te huren, maar je moet dit zelf toch ook wel kunnen. Zoveel spullen heb je tenslotte niet in het huidige appartement staan en er worden ook veel nieuwe meubels gekocht. Het inhuren van een verhuisbedrijf is dan ook zonde van het geld. Vraag je sterkste vrienden en familieleden bij elkaar om een handje te helpen en dan moet het goed komen.

Je hebt voor de verhuizing wel een bakwagen nodig om alles in te vervoeren. In sommige gevallen is een grote bus zoals een Mercedes Sprinter ook wel voldoende, maar dan zal je wel een keer extra moeten rijden waarschijnlijk. Het rijden van een bakwagen of verhuiswagen is nog niet zo makkelijk, zeker niet als je niet gewend bent om te rijden in een voertuig waarbij je niet achter je kan kijken. Een achteruitkijkcamera ben je tenslotte gewend in je eigen auto en het zou toch wel handig zijn als dat ook op de wagen zit die je gaat huren. Achteruitrijcamera sprinter of van een bakwagen zijn nog nuttiger, omdat je dus geen zicht hebt achter de wagen door de laadbak die er zit. Ook moet je rekening houden dat het gewicht van een wagen die volgeladen is met jouw inboedel, een stuk zwaarder is dan een normale personenauto. Mocht je iets raken als je achteruit rijdt, da is de schade een stuk groter. Kies daarom verstandig voor een verhuiswagen met een achteruitrijcamera om de verhuizing veilig te laten verlopen.

https://www.vanzwitserland.nl/