Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Populaire winkelcentra in Zuid-Holland

Populaire winkelcentra in Zuid-Holland

Winkelen op afspraak behoort sinds kort weer tot het verleden. Door de kleine versoepelingen hoeven we niet meer een afspraak te maken om een winkel in te mogen. Kleding voor komende zomer en artikelen voor in de tuin of het balkon kun je dus weer zorgeloos aanschaffen. In de provincie Zuid-Holland zijn heel veel leuke winkelcentrums te vinden. Je kan er bijvoorbeeld terecht in het centrum van Rotterdam, Delft en Leiden. Maar wat vinden de inwoners uit Zuid-Holland zelf de fijnste winkelcentrums?

 

Stadshart Zoetermeer

Het winkelcentrum van Zoetermeer trekt wekelijks ruim 80.000 bezoekers vanuit heel de regio en zelfs land. In het hart van Zoetermeer zijn ruim 200 winkels te vinden. Wat dit centrum nog aantrekkelijker maakt zijn de gratis parkeergelegenheden. In de meeste parkeergarages zijn de eerste twee uur kosteloos.

 

Mall of the Netherlands

Begin dit jaar is er een gloednieuw winkelcentrum geopend tussen Den Haag en Zoetermeer. The mall of the Netherlands is op dit moment het grootste winkelcentrum van Nederland. Daarnaast is dit centrum in tegenstelling tot veel andere in de regio overdekt. Dat maakt het ook voor de mensen die in de buursteden wonen een ideale plek om te winkelen wanneer het buiten te warm of juist te koud is.

 

Passage

Een ander mooi overdekt centrum is de Passage in Den Haag. In het hart van de stad vind je dit winkelgebied vlakbij het Binnenhof. Naast winkels is het vooral een prachtige plek. Houd er rekening mee dat dit één van de drukst bezochte winkelcentra is van Nederland. Dat ga je ongetwijfeld ook merken aan het verkeer in en onderweg naar de stad. Een achteruitrijcamera set kopen voordat je je auto in het drukke verkeer gebruikt is in dit geval geen overbodige luxe. Je kan het namelijk erg goed gebruiken in de drukte.

 

In Zuid-Holland vind je in vrijwel elke stad een mooi centrum. Mensen die in die provincie winkelen graag in Zoetermeer,  Leidschendam en Den Haag. Het is goed om vooraf aan je bezoek rekening te houden met het feit dat het daar erg druk kan zijn in het verkeer. Als je nog geen achteruitrijcamera hebt die je helpt op een veilige manier het verkeer in zicht te houden, dan is het raadzaam om online of bij jou in de buurt te kijken of er een achteruitrijcamera te koop staat. 

https://www.vanzwitserland.nl