Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Op zoek naar een professionele koffiemachine in Veenendaal?

Bent u als bedrijf op zoek naar een koffiemachine in Veenendaal dan bent u bij Koffiepro aan het juiste adres! Gaat het om een professionele koffiemachine voor op kantoor, in uw hotel of in uw horecagelegenheid? Met onze professionele machines voorzien van alle gebruiksgemakken wordt iedereen zo een Barista!

De aangeboden koffiemachine in Veenendaal

Koffiepro biedt een professionele koffiemachine aan in Veenendaal en omstreken. Wij bieden de Aequinox Sumatra aan voor bedrijven. Dit type koffiemachine is een graai en compacte Nespresso compatible machine met een professionele uitstraling. Door de twee zetunits die deze koffiemachine heeft kunt u uw gasten snel en efficiënt een uitstekende en lekkere kop koffie serveren. Met de vele smaken waaruit men kan kiezen is kan elke klant een passende smaak vinden die hij/zij lekker vindt.

De Sumatra is, mede door de heet water- en stoomfunctie, de ideale professionele koffiemachine binnen het MKB en de horeca. Ook het design van de Sumatra koffiemachine is een echte blikvanger voor uw klanten. Een fraaie, glanzende en professionele uitstraling voor uw bedrijf!

Koffiemachine Veenendaal voor MKB & horeca

Een professionele koffiemachine in Veenendaal en omstreken is perfect geschikt voor MKB en voor de horeca. Denk bijvoorbeeld aan 1 van de onderstaande organisaties:

  • Financiële en zakelijke dienstverlening: in het bedrijfsleven kan een lekkere kop koffie zorgen voor een beetje overtuigingskracht. Tijdens een vergadering kan een kopje koffie met onze koffiemachines een deal maken of breken.

  • Overheidsinstellingen: Koffiepro helpt overheidsinstellingen bij het maken van een maatschappelijk verantwoorde keuze. Dit doen we door vooruit te kijken op de grote duurzame ontwikkelingen op internationaal en nationaal niveau.

  • Winkeliers: voor winkeliers is het ook altijd handig om een koffiemachine in de winkel te hebben. Ontvang uw klanten met gepaste klasse in de winkel met koffie zoals zij dat verwachten van een barista. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van deze koffiemachines.

  • Onderwijsinstellingen: met onze koffie kunt u uw dag goed beginnen. Neem een kopje koffie als een concentratieboost, maar ook representeert het een sociaal moment waarin beleving centraal staat.

Koffiemachine Veenendaal aanschaffen of leasen?

Wanneer u een koffiemachine in Veenendaal nodig heeft kunt u deze aanschaffen of leasen. U kunt de koffiemachine leasen per maand met of zonder service, ook kunt u het aanschaffen met of zonder service.

Meer informatie over koffiemachine Veenendaal

Heeft u als bedrijf meer informatie nodig over onze koffiemachine in Veenendaal? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door ons een mailtje te sturen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Related Posts

Lekkage vinden in de badkamer? Dat doet u zo!

Een ooglidcorrectie is tegenwoordig een veel voorkomende operatie

De beste koffie van Veenendaal