Meer mogelijkheden met G9 LED Verlichting

LED Verlichting is snel in opmars. In vergelijking met andere vormen van verlichting biedt LED Verlichting een aantal voordelen ten opzichte van oudere types. Een groot voordeel van de meeste LED Verlichting is de mogelijkheid dezelfde fittingen te gebruiken. Niet alleen de grote en kleine fittingen van lampen met gloeidraad maar ook G9 LED Verlichting, de standaard die voorheen vooral voor halogeen spots werd gebruikt. Je kunt dus de oude lamp direct vervangen door een G9 LED model en onmiddellijk profiteren van de voordelen.

 

Wat zijn de voordelen van LED Verlichting?

  1. Met LED Verlichting is het mogelijk om bijna alle types verlichting te vervangen zonder een andere fitting te gebruiken.
  2. LED Verlichting straalt in een grote hoek waarmee het een efficiënte manier van verlichten is.
  3. Met LED Verlichting wordt er veel energie bespaart, een 28W Halogeen lamp kan worden vervangen met een 3W LED lamp.
  4. LED verlichting is leverbaar in verschillende kleuren en kleurtemperatuur.

 

Wat betekent G9 LED?

De G9 aansluiting komt veel voor bij Halogeen lampen. Omdat het niet praktisch is alle fittingen en armaturen aan te passen of te vervangen maakt LED Verlichting gebruik van standaard aansluitingen. Zowel de grote fitting zoals we die kennen van gloeilampen, als voor TL installaties zijn LED lampen verkrijgbaar alsmede pin fittingen zoals kleine G9 LED.

 

Let bij aanschaf van LED Verlichting altijd op de juiste aansluiting. Vaak is het mogelijk een oude lamp direct te vervangen door LED, vraag het in geval van twijfel aan de leverancier.

https://www.leds-depot.be/
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress