Meer geld met sfeervolle LED E14 verlichting

Meer geld over sfeervolle LED verlichting

 

Wist je dat je door de aanschaf van LED verlichting 60 tot 70% kunt besparen op je energierekening? Veel mensen weten dit niet en schaffen nog steeds gewone verlichting aan. Er zijn ook mensen die denken dat LED verlichting niet sfeervol kan zijn en zijn daardoor bang om deze bijvoorbeeld in de woonkamer te gebruiken. Maar wanneer je je sfeerverlichting door de juiste LED E14 lampen vervangt, zul je zien dat je mooi rustig licht in huis hebt, en dat je blij wordt van de energiekosten die je bespaart.

 

Welke LED verlichting?

Hierboven werd al even de LED E14 genoemd. Dit is de ideale lamp voor alle schemerlampjes en nachtlampjes in huis. Deze hebben namelijk een smalle fitting en de LED E14 heeft dat ook. Deze lampen zijn in verschillende varianten en groottes te verkrijgen, waardoor er altijd wel eentje mooi past in het armatuur dat je al in je bezit hebt.

 

Heeft LED verlichting koud licht?

Wanneer je de gewone lampen in de sfeerverlichting gaat vervangen door LED E14 lampen, dan wil je natuurlijk mooi sfeervol licht. Hoewel LED verlichting vroeger best wel kil en koud was, hoeft dat tegenwoordig niet meer het geval te zijn. Led lampen zijn in verschillende lichtkleuren te verkrijgen van helder wit tot warm wit en zelfs flame kleuren. Wie echt uit de band wil springen koopt LED verlichting die van kleur kan veranderen, dan heb je de keuze uit alle kleuren van de regenboog.

 

Besparen met LED verlichting

LED verlichting verbruikt veel minder energie, maar geeft wel dezelfde lichtsterkte. Met een lager wattage heb je dus dezelfde lichtopbrengst, maar je betaalt er minder voor. Dat komt omdat LED lampen bijna alle energie om zetten in licht, terwijl er bij gewone lampen ook veel energie verloren gaat aan warmte. Daarnaast gaan LED E14 lampen tot wel 15 jaar mee, terwijl gewone lampen na 2 tot 3 jaar vervangen moeten worden. Dus ook op de langere termijn bespaar je geld met LED verlichting.

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/e14-led-lampen.html
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress