Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Koffie op locatie

Wil jij jouw gasten verzorgen met koffie op locatie? Twijfel dan niet langer en huur een mooie koffie machine!

 

Nederland is een echt koffie drink land. En ook op bedrijfsevenementen is dit geen uitzondering. Omdat het merendeel van jouw gasten waarschijnlijk koffie drinkt, kan jij hen trakteren op een lekkere bak koffie. Hiermee laat jij zien dat jij geeft om je klanten en ze graag verwend met bijvoorbeeld een lekkere kop koffie. De koffiebars met of zonder barista zijn uitstekend voor bedrijfs- en personeelsfeesten. Ook zijn wij perfect voor meetings, openingen en lanceringen.

Wat is er inclusief bij koffie op locatie?

Als jij bij koffiebarhuren.nl een koffiebar huurt dan verzorgen wij de volgende punten:

  • Een koffiebar naar jouw smaak. Een hoogglans witte, stijgerhouten, of toch liever een koffie tuk-tuk?
  • Professionele en gastvrije barista’s
  • Wegwerp bekers of toch liever mooi porseleinen servies?
  • Alle ingrediënten en materialen voor de lekkerste koffie (bonen, melk, suiker en natuurlijk de beste apparatuur
  • Latte art in jouw koffie. Denk daarbij aan mooie vormpjes in de melkschuimlaag. Voor een nog specialer kopje koffie is er ook nog de koffieprinter, die jouw foto laat drukken op het kopje koffie.
  • Jouw eigen branding. Zou jij graag willen dat jouw bedrijfslogo duidelijk zichtbaar is op de koffiebar? Of jouw logo op de bekers te zien zijn? Geen probleem!

Deze branding zal bijdragen aan marketing tijdens bijvoorbeeld een beurs of congres. Waarbij jouw gasten duidelijk kunnen zien welke toppers deze kop koffie aanbieden! Ben jij benieuwd wat de verdere mogelijkheden zijn met koffie op locatie? Bezoek dan Koffiebarhuren.nl.