Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Kartonnen bekers bestellen

 

In grote getale kartonnen bekers inslaan voor uw onderneming? Er is geen beter bedrijf om dat de toen dan bij koffiebekerbestellen.nl. Goedkoop online deze bekers bestellen doen vele bedrijven en instanties bij ons, bent u de volgende? Wij leveren al jarenlang allerlei soorten bekers van verschillende stoffen. We hebben een ruim assortiment aan diverse soorten kartonnen (koffie)bekers die van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Onze kartonnen drinkbekers zijn geschikt voor warme maar ook koud dranken. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt in alle types koffieapparaten. Bestellen van onze kartonnen koffiebekers is al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Natuurlijk kunnen er ook grote aantallen worden afgenomen. Laat snel wat van u horen.

 

Bedrukte kartonnen bekers

Wanneer u een keertje echt iets wilt doen aan de naamsbekendheid, is het bedrukken van de bekers een geweldige optie. Koffiebekers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst is dichterbij dan u denkt. Het is namelijk mogelijk bij Koffiebekerbestellen.nl. Al onze plastic en kartonnen bekers kunt u vanaf heden laten bedrukken en naar uw voorkeur laten opstellen.

 

De oplossing als u in korte tijd veel naamsbekendheid wilt creëren en uw merk steviger op de markt wilt zetten. Ook bekers laten bedrukken kan bij Koffiebekerbestellen.nl al vanaf 1.000 stuks. En inderdaad, hier is meer ook mogelijk! Uw eigen bedrijfsnaam, logo en huisstijl zorgt voor een ongekende boost qua naamsbekendheid. Het maakt uw bedrijf nog professioneler, gelikte en bekender.

 

Kartonnen bekers in grote getalen inslaan

Natuurlijk heeft uw bedrijf ze ook nodig! U wilt toch ook professioneel overkomen op uw klanten, leveranciers en eigen werknemers? Met het ruime assortiment van onze webshop heeft u alles goedkoop binnen handbereik. Hebt u een speciaal koffieapparaat? Informeer dan eerst of de bekers geschikt zijn voor uw variant.

 

Wacht dan niet te lang en bestel bij koffiebekerbestellen.nl. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij pijlsnel leveren. Bent u de volgende? Wij leveren voorzien u graag van kartonnen bekers op maat.