Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

In een paar stappen je private koffie label

Met je eigen private label koffie ben je onderscheidend en het is ook nog eens een slimme manier van marketing. Je naam prijkt namelijk op de koffiezak, het kopje én de koffiekaart. Lijkt het je ook wat om je eigen koffie te schenken? Bij Fleur de Café regelen we dit graag voor je. In slechts drie eenvoudige stappen helpen we je bij het ontwikkelen van jouw koffie.

Stap 1. Kies je koffiemelange

Samen met de koffie experts van Fleur de Café stel jij je koffiemelange samen. Je kunt kiezen uit wel 80 verschillende soorten ongebrande koffiebonen. Onze groene bonen komen voor een groot deel uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Oostelijk Afrika. Uit al onze bonen maak je een eigen melange. Dit is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten. Dankzij het mengen komen de beste eigenschappen van de bonen samen. Door te kiezen voor meerdere soorten bonen wordt de smaak constant gehouden.

Stap 2. Wat is jouw smaak?

Je koffiesmaak wordt bepaald door de samenstelling van de melange en de brandgraad van de koffiebonen. De gehanteerde brandgraad is afhankelijk van het soort koffieboon of melange. Fruitige koffiesoorten worden medium gebrand. Koffie die bestemd zijn om cappuccino’s of espresso’s van te maken moeten sterk en donker zijn. Om de perfecte smaak te krijgen helpt onze koffie expert je graag.

Stap 3. Een verpakking in stijl

Nadat je een persoonlijke smaak hebt samengesteld komt de verpakking aan bod. Bij goede koffie hoort immers een mooie verpakking. Om je koffie aan te laten sluiten bij je onderneming maken we een etiket geheel in jouw huisstijl. Wij kunnen elk design etiket printen dankzij onze fullcolour printer. Heb je zelf al een idee? Stuur een jpg bestand van 12,5 x 8,5 cm voor een kiloverpakking. Voor 250 gram is dit 10 x 6,5 cm. Vanaf 2500 kilo per jaar is het ook mogelijk om voor een volledig bedrukte verpakking te kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

https://www.fleurdecafe.nl/