Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Hoe kan een waist trainer je helpen afvallen?

Een waist shaper is een latex korset dat je rond je middel draagt om je te helpen met afvallen. Dat komt door de warmte die er ontstaat door compressie waardoor de vetverbranding verhoogt en doordat de buikspieren meer moeten werken. Een waist shaper is dus een handige hulp als je wil afvallen. Ja, je leest het goed “hulp”. Want de waist trainer kan natuurlijk niet alles doen. Als je ongezond eet en niet beweegt, zal de waist trainer weinig effect hebben.

Wat kan je dan doen om te vermageren met behulp van je waist shaper? Het allerbelangrijkste om te vermageren, is je voedingspatroon. Je kan zoveel sporten als je wil, maar als je elke dag een zak chips en pak koeken opeet, zal je niet afvallen. Let er dus op dat je gezonde maaltijden eet, genoeg fruit en groenten en probeer de inname van vetten en suikers te beperken. Het is heel cliché, maar het werkt nu eenmaal. Let ook op kleine dingen, gebruik bijvoorbeeld minder boter bij het koken en drink water in plaats van andere dranken. 

Als je op je eten kan letten, is sporten de ideale manier om te vermageren. Niet alleen zal je tijdens het sporten veel caloriën verbranden, maar ook daarna werkt het. Je metabolisme of ververbranding blijft hoger en je zin in zoetigheid neemt af. Bovendien is het gewoon heel goed voor je gezondheid. Je kan enkele keren per week gaan joggen of een bezoekje brengen aan het zwembad. Ook dagelijks een wandeling maken werkt al! 

Gebruik je daarbovenop het waist trainer corset, zal die de vetverbranding extra stimuleren. Die extra boost kan nog meer het verschil maken. Je kan hem niet enkel thuis of naar het werk dragen, maar ook tijdens het sporten. Draag de waist trainer bijvoorbeeld tijdens je wandeling voor extra stimulatie voor vetverbranding.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/