Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Heuvel Horeca, groothandel in horeca apparatuur

Heuvel Horeca in Veenendaal (Utrecht) is een groothandel in horeca apparatuur. Ze leveren alles wat een restaurant, hotel, cafetaria of cateraar nodig zou kunnen hebben. Ze hebben een ruime keuze aan serviesgoed, glaswerk en porselein, maar ook aan tafellinnen, warmhoudplaten en servetringen. Om de gelegenheid intiemer te laten aanvoelen, hebben ze veel verschillende kandelaars en pronkstukken om uit te kiezen. Voor de buffet service, hebben ze een uitgebreide selectie aan schotels, schalen en soepterrines die passen bij elk budget. Ik weet zeker dat u bij Heuvel Horeca precies vindt wat u nodig heeft om uw evenement speciaal te maken.

Deze groothandel in horeca apparatuur voorziet u als eindgebruiker aan alle (basis)goederen die u nodig heeft in de horeca om de goederen en producten te maken die u vervolgens zelf zullen verkopen aan uw clientèle.

Kiest u voor een blender of een keukenmachine? Groothandel in horeca apparatuur heeft ze allebei

Een groothandel in horeca apparatuur heeft natuurlijk beiden in haar assortiment. Of u nu elke avond een diner voor 50 personen op tafel zet of het soort kok bent die alleen in de vakantieperiodes graag kookt. U kunt altijd een goede blender, keukenmachine gebruiken. Deze apparaten zorgen ervoor dat u het voedsel sneller kunt bereiden. Waardoor u de keuze aan te bereiden recepten kunt uitbreiden en de kwaliteit van uw kook- en bakkunsten aanzienlijk kunt verbeteren.

Maar welke heeft u nodig? Neem gerust contact op met de professionals van Heuvel Horeca voor een uitgebreid, eerlijk en betrouwbaar advies.

Groothandel in horeca apparatuur, wat is het verschil tussen een blender en een keukenmachine?

Een groothandel in horeca apparatuur kent natuurlijk een aantal belangrijke verschillen tussen deze twee keuken werkpaarden. Dus, welke doet wat? Beide apparaten kunnen worden gebruikt voor het mengen van natte en droge ingrediënten, maar de vorm van de basis geeft aan voor welk doel het is ontworpen en dus welke taak het goed zal uitvoeren. Een blender is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik met vloeistof, vandaar dat hij mengt. Dus hij gaat goed om met het maken van smoothies, soep en dips. Wanneer er niet genoeg vloeistof in de kan zit, stuitert de inhoud meestal boven de messen in plaats van naar beneden in de messen zelf te worden gesleept, waardoor het lastig wordt om een smoothie te maken met alleen banaan en geen melk. Omgekeerd is de kom van de keukenmachine plat, waardoor deze ideaal is voor drogere ingrediënten en deeg. Het verwerkt de voeding, waardoor veel van het handmatige aspect van voorbereidend werk niet meer nodig is. Denk aan het raspen van kaas, uien hakken, pizzadeeg kneden.