Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Een ooglidcorrectie is tegenwoordig een veel voorkomende operatie

Zo’n 10 tot 15 jaar geleden kostte een ooglidcorrectie nog meerdere duizenden euro’s en kwam je op een wachtlijst te staan. Een wachtlijst van maar liefst enkele maanden tot maar liefst een klein jaar of nog langer. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. Bij Ooglift kost een bovenooglidcorrectie van beide oogleden € 875,-. En met meer dan 19.000 operaties tot nu toe en zo’n 45 ooglidoperatie per week, kunnen zij deze scherpe prijs voor 2018 hanteren. Ooglift behoort met dit aantal operaties veruit tot een van de meest ervaren klinieken van Nederland.

Veel mensen vinden overhangende oogleden en/of grote wallen erg vervelend. Ze geven je uiterlijk vaak een vermoeide uitstraling. Met als gevolg dat je je zelfs echt moe kan gaan voelen.  De elasticiteit van je huid en met name je oogleden vermindert met de jaren. Overhangende oogleden kunnen dan het gevolg daarvan zijn. Wanneer de elasticiteit dermate vermindert dat je oogleden over je ogen heen gaan hangen, kan je vanwege een medische noodzaak zelfs een vergoeding van je zorgverzekeraar krijgen als bijvoorbeeld je zicht duidelijk gehinderd wordt. Wil je op voorhand weten of jouw ooglidcorrectie vergoed wordt of juist niet, neem dan eerst contact op met je zorgverzekeraar zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.  

Nadelen ooglidcorrectie

Zoals elke cosmetische operatie, kost een ooglidcorrectie je in de meeste gevallen geld. En zoals bij elke operatie is er altijd sprake van enig risico. Zoals bij elke operatie hoe klein of groot deze ook is, moet je rekening houden met een herstelperiode van enkele weken tot enkele maanden na de behandeling. Toch wegen deze nogal vanzelfsprekende nadelen niet op tegen het grote voordeel dat de meeste mensen nastreven: met een frisse, montere en verjongde blik het leven weer in al haar pracht zien en beleven. Wat ervoor zorgt dat je hernieuwde energie bij jezelf ontdekt.

Gratis advies nodig voor een ooglidcorrectie?

Bij Ooglift kun je altijd terecht voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Ze staan garant voor een korte wachttijd mocht je na het intakegesprek besluiten een ooglidcorrectie bij Ooglift te willen ondergaan.