Triceinc
Image default
Offers

E smoker kopen

Je wilt een e-smoker kopen maar vraagt je af welke soort e-smoker je het beste kan kopen? Op deze pagina geven we je informatie over de soorten e-smokers waaruit je kan kiezen. E-smokers worden doorgaans gewoon e-sigaretten of elektronische sigaretten genoemd. Daarmee wordt het roken van echte sigaretten gesimuleerd.

 

Korte uitleg over de e-sigaret

De eerste e-sigaret was geen groot succes. Wel was deze natuurlijk revolutionair en de voorloper van de huidige elektrische sigaretten. De e-sigaret van nu kan werkelijk concurreren met traditionele sigaretten. Daarbij wordt vooral gelet op de dampervaring. Tegenwoordig zijn er voldoende e-sigaretten op de markt die het roken van echte sigaretten bijna perfect simuleren. Deze sigaretten produceren veel damp en bij het inhaleren daarvan ervaart de damper een z.g. ‘thoatkick’ of ‘gier’, net zoals bij echte sigaretten het geval is. Voor rokers die willen overstappen op elektrisch roken, is het van belang dat ze de juiste e-sigaret aanschaffen.

 

De juiste e-sigaret kopen, waar op letten?

Je kan kiezen uit wegwerp sigaretten, cartridge e-sigaretten, atomizers, clearomizers en tegenwoordig zijn de clearomizers zo ver doorontwikkelt en is daar d zogenoemde ‘boxmod’ uit ontstaan. In het kort: Een wegwerp e-sigaret is voor eenmalig gebruik. Produceert deze geen damp meer, dan gooi je hem in zijn geheel weg. Het is een dure vorm van e-roken zeg maar. Cartridge sigaretten, ook wel cartomizers genoemd, lijken veel op wegwerp e-sigaretten met als enige verschil dat je vullingen gebruikt en je dus niet de gehele sigaret telkens hoeft weg te gooien. Deze elektronische sigaretten zijn goedkoop in aanschaf maar in verhouding duur in gebruik en de dampervaring is niet al te best. Mensen kopen deze e-sigaret voornamelijk om te experimenteren met dampen. Na de cartomizer kwam de atomizer. Deze variant beschikt over een klein tankje die je zelf kan bijvullen met vloeistof. Zodoende hoef je niet, zoals met de cartomizer, de atomizer weg te gooien.

 

Meer interessante weetjes lezen? Kijk dan op https://www.takecareonline.nl/

 

Clearomizer

De beste e-sigaretten van dit moment zijn de clearomizers. De batterij van deze apparaten kan je zelf opladen en de tank daarvan vul je zelf met vloeistof. Het enige wat je zo nu en dan moet vervangen is een coil (die zorgt voor de verhitting van de vloeistof) of de clearomizer (tankje + verbrandingselement). Wil je echt het beste van het beste? Kies dan voor een boxmod. Dit is eigenlijk een verbeterde, professionele clearomizer die enorm veel damp produceert en waarmee je zelf het een en ander kan instellen.

 

E smoker kopen

Er zijn veel verschillende e-smokers op de markt. Wil je een e smoker kopen dan moet je zeker naar Damp-e gaan in Zeist. Daar kun je namelijk alle e smokers gratis uittesten net als de vele liquids die zij hebben. Woon je niet in de buurt dan kun je ook een e-smoker bestellen in hun handige webshop.