Triceinc
Image default
Travel

Camping in Limburg

Hou je van heuvelachtige en rotsachtige gebieden, waar je monumentale panden vindt, maar ook idyllische vakwerkhuizen? Kom naar Limburg. Niet voor niets zeggen ze dat Limburg het echte “buitenlandgevoel” oproept.

Bergbeklimmen en avontuur

De hoogste “berg” van Nederland, de Vaalserberg verheft zich tot 322,5 meter boven het zeeniveau. Niet ver daarvandaan ligt het beroemde drielandenpunt. Al hinkelend (of gewoon lopend) bezoek je hier drie landen binnen één minuut! Geen wonder dat het hier weinig moeite kost om een mooie camping te vinden.

Daar houdt het avontuur niet op. Mergelgrotten en oude mijnen wachten om onderzocht te worden en in Venlo suis je door de boomtoppen van het klimbos. Niet ver van die stad kun je ook magie ervaren in Attractiepark Toverland. 

Prachtige natuur

Limburg kent een prachtige natuur. On-Nederlandse hoogteverschillen bieden spectaculaire vergezichten over dalen en vriendelijke beken. Is er een betere manier om hier vakantie te vieren dan op de camping?

Watersport

Liever watersportvakantie? Dan is Noord-Limburg helemaal de bestemming die bij je past. De Maasplassen zijn Nederlands grootste aaneengesloten watersportgebied. Vanaf Swalmen tot Maaseik kun je hier alle vormen van watersport bedrijven.

Shoppen

Lekker shoppen doe je in Limburg zoals je dat nergens anders doet. Maastricht is niet voor niks een populaire bestemming voor een (korte) citytrip. Maar ook Venlo heeft een mooi aanbod aan winkels. En vergeet Roermond niet, met één van de grootste outletcenters van Nederland.

Bourgondisch genieten op de camping in Limburg

Limburg is een provincie van diversiteit. Maar een ding is in de hele provincie hetzelfde: de Limburger houdt van genieten. Proef het speciaalbier bij de brouwerij in Arcen, laat je verrassen door de zoetzure smaak van zoervleisj en vergeet vooral de vloaj niet!

Helemaal genieten wordt het wanneer je kiest voor één van de luxe kampeerfaciliteiten die we voor je hebben uitgezocht. Denk aan een ruime staplaats met een luxe tent of lodge die helemaal is voorbereid op jullie aankomst? Een keuken en goede bedden zijn standaard. Ook de faciliteiten van het betere soort camping staan je ter beschikking. Maar daar houdt de luxe niet op. Want wie kiest voor www.glampings.nl, kiest voor luxe kamperen. En daar is niets standaard aan!

Kom eens langs op onze site. Ook jullie de perfecte vakantie begint op een zorgvuldig geselecteerde camping of glamping in Limburg.