Triceinc
Image default
Business / Food and Related Products

Aanwezigheidsregistratie vleessector

Nadat eerder al de bouwsector de verplichte aanwezigheidsregistratie op de werkvloer moest invoeren, is nu ook de vleessector aan de beurt. De regel werd in augustus 2015 ingevoerd en zal begin 2016 praktisch in voege treden. Deze nieuwe verplichting houdt in dat het merendeel van de personen die werkzaam zijn in de vleessector, zich zullen moeten registreren op het werk. Deze maatregel is er gekomen om sociale faude en oneerlijke concurrentie tegen te gaan, maar ook om de veiligheid en gezondheid van de werknemers te garanderen. Bedienden en bezoekers zullen zich niet moeten registeren, alle andere werknemers in slachthuizen of vleesverwerkende bedrijven moeten dit wel.

De registratie kan handmatig gebeuren via de portaalsite Check in at Work, maar Geodynamics biedt snellere en efficiëntere oplossingen. Het meest gekende systeem is de prikklok, die geïnstalleerd wordt bij de ingang van het bedrijf en waar werknemers zich kunnen aanmelden met een persoonlijke badge, hun identiteitskaart of een QR-code. Daarnaast bestaan er andere systemen en webapplicaties, zoals de tijdsregistratie en de track & trace.

Geodynamics specialiseert zich in de ontwikkeling en implementatie van dergelijke systemen in bedrijven in allerhande sectoren, en is dus de ideale partner wanneer uw bedrijf ook moet starten met het registreren van aanwezigheden op de werkvloer. Voor alle informatie over de beschikbare systemen kan u terecht op de website van Geodynamics of kan u contact opnemen met een van de medewerkers. Er wordt voor u naar de perfecte oplossing gezocht!

http://www.geodynamics.be/aanwezigheidsregistratie-vleessector-checkinatwork